Opening Little Lily’s op 12 maart 2021
Van links naar rechts: Veerle, Shana (met haar kindje Jasper), burgemeester Jan de Keyser en Annie

Shana

Hallo, mijn naam is Shana (aka; mamaaaaaaa, zoetje, meme, tante banaan en we kunnen zo nog wel even doorgaan 😉)
27 jaar, mama van Lily*, Lotte, Mike en Jasper en getrouwd met mijn jeugdliefde Robin.

Toen Lotte 4 jaar geleden geboren werd werd ik als nieuwe mama mij meer en meer bewust van onze impact op het milieu, ik wou mijn kinderen nog een mooie wereld na laten en wou hier zelf aan bijdragen.
We besloten om het wasbaar luieren een kans te geven en begonnen een online zoektocht naar het wat en hoe, zelf vond ik het moeilijk om een beslissing te maken op basis van foto’s en platte tekst, maar daar ik het ook niet zag zitten om een heel eind te rijden naar de dichtstbijzijnde winkel kocht ik dan toch verschillende soorten systemen en gingen we van start, met vallen en opstaan ging ons wasbaar avontuur verder. 
Wel misten we een plek in de buurt waar we eens konden binnen springen met onze vragen of waar we snel eens iets klein konden bijkopen.

Ook op vlak van verzorgingsproducten en huishoudproducten gingen we opzoek naar ecologische en gezondere alternatieven, het zou je verbazen hoeveel stoffen die schadelijke zijn voor mens en milieu er nog steeds in dagdagelijkse producten zitten.

Met Little Lily’s wil ik een plek creëren waar je een heleboel ecologische alternatieven onder een dak vind, van allesreiniger tot shampoo, van drinkflessen voor volwassenen tot wasbare luiers.

Ik wil nog een heel belangrijke boodschap meegeven, die luid: 

We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly. – Anne Marie Bonneau aka The Zero Waste Chef

Je hoeft zeker en vast niet plots je hele levenswijze te veranderen, ook met kleine veranderingen kan je al een wereld van verschil maken !

Spring zeker eens binnen bij little Lily’s met veel ervaring in zowel de breiwol als de wasbare luiers helpen we je graag verder!

Tot snel!

Veerle

Ik ben Veerle ,de mama van Shana, sinds de geboorte van mijn oudste kleindochter ga ik door het leven als “Bommie”.
Al bijna een halve eeuw vertoef ik tussen de bolletjes breiwol, dit sinds 1975 toen mijn mama “oma Annie“ haar breiwolwinkel starte .
Daar is de liefde voor het handwerken ontstaan, zelf mooie creaties maken met prachtige garens is mijn passie.
Jarenlang deed ik dit enkel voor familie en vrienden maar sinds kort heb ik van mijn passie mijn (bij) beroep gemaakt en zo is handmade By Bommie ontstaan .
Door de jaren heen heb ik heel wat mensen geholpen bij hun eerste stappen in de wondere breiwereld of bij het uitzoeken van moeilijke steken en patronen. Deze kennis zal ik nu delen via de workshops die  zullen doorgaan in de winkel , we zullen zowel cursussen geven voor de absolute beginners  als ook workshops voor de meer gevorderde breisters .

Bij Little Lily’s zal je mij dan ook vooral terugvinden in de breiwol afdeling .

Deze website kan gebruik maken van cookies. Door te accepteren ga je hiermee akkoord.  Meer info